У Львові правоохоронці затримали подружжя наркодилерів (фото)

У Львові правоохоронці затримали подружжя наркодилерів (фото)

Раніше судимі, чоловік та дружина, організували на території Львова збут наркотичних засобів: «канабіс», «метадон» та психотропної речовини «амфетамін». Про це знають у Відділі комунікації поліції Львівської області. Працівники Управління протидії наркозлочинності поліції Львівщини, спільно зі слідчими Личаківського відділу поліції та за процесуального керівництва місцевої прокуратури № 1 сьогодні затримали «наркодилерську парочку».

Під час затримання та санкціонованих обшуків у подружжя правоохоронці виявили та вилучили наркотичні засоби: «канабіс», «метадон», психотропну речовину «амфетамін», а також грошові кошти, отримані від збуту наркотиків у національній та іноземній валютах. Усе скеровано на експертне дослідження.

Зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України. Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування, вирішується питання щодо обрання наркодилерам міри запобіжного заходу — тримання під вартою.