У Львові продовжили посилені карантинні обмеження: що це значить

Відповідне рішення прийняла ТБ та НС

У Львові продовжили посилені карантинні обмеження: що це значить

У Львові продовжать діяти посилені карантинні обмеження, які впровадили минулого тижня. Відповідне рішення сьогодні, 4 лютого, прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, у зв’язку зі збереженням високого рівня захворюваності. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Андрій Москаленко додав, що на сьогодні є свіжа інформацію щодо водіїв.

«19 водіїв мають або підтверджений коронавірус, або підозру на нього, а відтак перебувають на самоізоляції або лікуванні. Серед комунальних працівників ця частка становить близько 13 %. Хоча є деякі комунальні підприємства або підприємства, які забезпечують життєдіяльність міста, зокрема у сферах теплопостачання, водопостачання або прибирання, де відсоток захворюваності є достатньо високим — 20–30 або навіть 35 %», — повідомив перший заступник — заступник міського голови з економічного розвитку Андрій Москаленко.

У зв’язку з високими показниками захворюваності, для представників бізнесу продовжать діяти ті обмеження, які були запроваджені минулого тижня.

А саме:

«Наступний тиждень ще маємо бути у карантинних обмеженнях. Бачимо, що на сьогодні динаміка поширення є високою, і ще не спостерігаємо динаміки спаду, тому закликаємо всіх бути максимально обережними», — акцентував Андрій Москаленко.

Додамо, що учням шкіл продовжили дистанційне навчання ще на тиждень. 

Львівновини ЛьвоваКовід карантинні заходиу Львові продовжать карантин