У Львові відбудеться Свято Героїв (програма)

У Львові відбудеться Свято Героїв (програма)

26 травня 2019 року відбудеться Свято Героїв — щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків — борців за волю України, передусім, лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, опришків, Українських січових стрільців та вояків Армії УНР, УПА, діячів ОУН, Героїв Небесної Сотні, учасників Революції Гідності, учасників АТО/ООС.  Про це інформує Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.



Заходи у с. Білогорща
09.45 год. — Пробіг естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури за маршрутом: площа навпроти пам’ятника Р. Шухевичу — Поле почесних поховань Личаківського кладовища № 76 (поховання учасників АТО/ООС)

Заходи на Личаківському кладовищі
10.30 год. — Покладання квітів та лампадок до могил Героїв Небесної Сотні на полі почесних поховань № 67. Проведення молитви.
10.45 год. — Покладання квітів і запалення лампадок до могил учасників АТО/ООС на полі почесних поховань № 76.
10.50 год. — Прибуття естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури до Поля почесних поховань № 76.
10.55 год. — Проведення екуменічної панахиди.

Заходи біля пам’ятника Степану Бандері
12.00 год. — Покладання квітів від керівництва області та громадськості до пам’ятника С. Бандері та проведення громадського віче.
12.30 год. — Урочисте проходження колони представників учасників АТО/ООС, ветеранських, волонтерських та патріотичних організацій, учасників Революції Гідності та медиків Майдану, молодіжних громадських організацій та студентської молоді за маршрутом: пам’ятник С. Бандері–вул. Бандери–вул. Коперніка–просп. Свободи.

Заходи на просп. Свободи
13.30 год. — Урочисте проходження колони ліцеїстів Львівського державного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут та учнівської молоді.
14.00 год. — Виступ оркестру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.