У Львові відбудеться ювілейний етап Чемпіонської серії з автослалому (фото)

У Львові відбудеться ювілейний етап Чемпіонської серії з автослалому (фото)

У суботу, 13 липня, о 16 годині, у Львові, на вулиці Мазепи, 1Б, відбудеться ювілейний, 70-й етап Чемпіонської серії з автослалому. Організовує змагання громадська організація «Drive city», разом з Федерацією автослалому України, спільно з СТРЦ «Спартак». Про це повідомили на сьогоднішньому брифінгу у Львівській міській раді організатори заходу, Антон Нікулін, начальник управління молоді та спорту ЛМР, Маркіян Клименко, голова ГО «Drive city».

[caption id=«attachment_134583» align=«alignnone» width=«479»] Фото: «Варта1»[/caption]

«Автослалом — один з найдемократичніших та найбезпечніших видів автоспорту. Автослалом придумали для стимулювання підвищення навиків керування автомобілем, як професійних, так і простих водіїв. Це швидкісне маневрування по »фігурі« — трасі розміченій фішками», — зазначають організатори.

Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Винниці, Хмельницького. Серед попередньо заявлених учасників є чемпіони та призери різних автоспортивних турнірів України.

Туди входить автослалом «фігурне водіння», «швидкісне маневрування» (перегони на час по розміченій стійками території (круті повороти, змійки, розвороти на 180 градусів заднім та переднім ходом).

[caption id=«attachment_134584» align=«alignnone» width=«509»] Фото: ілюстративне[/caption]

У програмі заплановано показові заїзди — короткі та довгі гонки. Також буде представлена експозиційна зона, на якій представлять «бойові» авто з інших дисциплін (раллі, дріфт) з якими можна буде сфотографуватись і подивитись.

Нагадаємо, що всеукраїнська чемпіонська серія — це серія автомобільних перегонів класу автослалом, яка проходить на теренах нашої країни.

Детальніше про програму проведення ювілейного етапу Чемпіонської серії з автослалому на відео.

https://www.youtube.com/watch?v=wVK9b5e7hQU&feature=share&fbclid=IwAR3Yq7zBhAhIRMdZgX_q_AWEIktY0OCZcxRfuV5Gsnr8h6n29PoP-Drsv6s