У Львові відійшов у вічність відомий географ Степан Кузик

Був колишнім доцентом кафедри економічної і соціальної географії Львівського національного університету

У Львові відійшов у вічність відомий географ Степан Кузик

Сьогодні, 17 серпня, у Львові на 78-у році життя не стало колишнього доцента кафедри економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія ЛНУ ім. І Франка Степана Кузика.

Про це повідомила кафедра економічної і соціальної географії імені професора Олега Шаблія Львівського національного університету імені Івана Франка

 Парастас відбувся сьогодні, 17 серпня, о 18 год. Чин похорону відбудеться 18 серпня об 11 год у каплиці Різдва Хрестителя Господнього Йоана на вул. Пекарській, 52.

Степан Петрович – автор понад 200-х наукових, науково-популярних і навчально-методичних праць. Найважливіші наукові напрацювання автора пов’язані з дослідженням соціально-економічних проблем розвитку туризму та туристичних ресурсів.

Раніше відійшов у вічність відомий лікар, член Українського Лікарського Товариства у Львові (ФОТО).

На географічному факультеті Львівського університету викладав такі навчальні дисципліни: «Реґіональна економічна і соціальна географія», «Рекреаційна географія», «Географія міжнародного туризму», «Географія міжнародних відносин», «Основи маркетингу», «Основи менеджменту», «Транскордонне співробітництво», «Географія світового господарства».

новини ЛьвоваЛьвівський університетВідійшов у вічністьвійдомий географСтепан Кузик