У Львові затвердили Положення про комплексну систему відеоспостереження (відео)

У Львові затвердили Положення про комплексну систему відеоспостереження (відео)

Сьогодні, 11 вересня, на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення «Про затвердження Положення про комплексну систему відеоспостереження міста Львова». Так, система призначена для надання дієвої допомоги при проведенні профілактичної роботи щодо попередження злочинів. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

«У цьому положенні прописано термінологію, порядок надання інформації, доступ, рамки. Це розпорядження стосується системи відеоспостереження, яка змонтована у Львові. Станом на сьогодні відведено 580 камер. Є редакційні правки та пропозиції юридичного департаменту», — зазначив заступник міського голови з питань безпеки міста Сергій Бабак.


Завданнями системи є виготовлення інформаційного продукту, який може бути використаний з метою підвищення ефективності роботи виконавчих органів, підприємств та установ Львівської міської ради, правоохоронних органів, підприємств всіх галузей життєзабезпечення міста шляхом скорочення часу передачі необхідної інформації про події, правопорушення та злочини.


https://youtu.be/JFwOIPKAjaI