У Львові зловили крадія велосипедів: раніше затриманий цупив запчастини та інструменти (фото)

У Львові зловили крадія велосипедів: раніше затриманий цупив запчастини та інструменти (фото)

Патрульні розшукали викрадений велосипед і ймовірного зловмисника. За даними прес-служби Патрульної поліції Львівщини, вчора, 2 грудня, вдень, патрульні 1 батальйону на пр. Червоної Калини побачили чоловіка, який їхав на велосипеді, замазаному ґрунтовою сумішшю, що викликало підозру. Під час поверхневого огляду велосипеда, поліцейські з’ясували його марку, а, витерши трішки нанесеного покриття, побачили забарвлення салатового та сірого кольорів.

Особовий склад патрульної поліції був орієнтований про крадіжку велосипеду, наприкінці жовтня, аналогічної марки. Тож, правоохоронці звірили дані у соцмережі, де власник написав про крадіжку двоколісного, й побачили, що все співпадає.

Інспектори зв’язалися із заявником, який підтвердив інформацію — у потерпілого є усі документи на цей велосипед. Водночас, 33-річний затриманий не зміг пояснити звідки взяв велосипед. Відтак, його передали слідчим Сихівського відділу поліції.
До речі, патрульні у червні цього року вже затримували цього громадянина за підозрою у крадіжках інструментів та запчастин. 


[gallery type=«thumbnails» link=«file» ids=«92917,92918,92919,92920,92921,92922»]