У поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Золочівщині (фото, відео)

У поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Золочівщині (фото, відео)


У четвер вечері, 11 березня, на об’їзній дорозі Золочева, неподалік автомобільних заправок, сталася дорожньо-транспортна пригода, відбувся наїзд автомобілем на пішохода. Про це повідомляла «Варта1».




Одразу після аварії пішохіда із тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.




Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, чоловік, від отриманих травм внаслідок ДТП, помер у медичному закладі.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 березня, о 20:10 год, на об’їзній дорозі міста Золочів, на трасі «Тернопіль–Львів–Рава-Руська». Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Лексус» — 44-річний мешканець Кіровоградської області, скоїв наїзд на пішохода, який переходив дорогу. Внаслідок ДТП, 68-річний місцевий мешканець отримав травми та був госпіталізований. Незважаючи на зусилля медиків, сьогодні, 12 березня, чоловік помер», — прокоментували ДТП у поліції.




За фактом події  слідчі Золочівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2. ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — до восьми років позбавлення волі.