У поліції відкрили кримінальне провадження щодо смертельної ДТП «BMW» та скутера у Львові (фото)

У поліції відкрили кримінальне провадження щодо смертельної ДТП «BMW» та скутера у Львові (фото)

У місті Львові, 8 квітня, по вулиці Стуса, відбулась дорожньо-транспортна пригода з летальними наслідками з участю легкового автомобіля «BMW» та скутера. Про це інформувала “Варта1”.


Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, поліцейські проводять розслідування та відкрили кримінальне провадження за фактом події.


«Дорожньо-транспортна пригода сталась 8 квітня, близько 17:15 год, на вулиці Стуса, у Львові. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль «BMW», яким керував 27-річний мешканець Львова, та скутер «Suzuki», під керуванням 58-річної львів’янки. Внаслідок ДТП, скутеристка отримала тілесні ушкодження, від яких померла на місці події», — повідомили у поліції.


За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.


Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого.


Проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини події.



Нагадаємо, у результаті зіткнення автомобіль отримав значні ушкодження передньої частини та бамперу, а кермувальниця скутера загинула на місці події. Прибувши на автопригоду, швидка медична допомога лише констатувала смерть жінки.