У райцентрі Львівщини закрили нелегальний гральний заклад (фото)

У райцентрі Львівщини закрили нелегальний гральний заклад (фото)


У п’ятницю, 18 грудня, на Львівщині припинили діяльність грального бізнесу. про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.


«Під час санкціонованих обшуків у приміщенні, де, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачам надавались послуги азартного характеру, поліцейські виявили 26 комп’ютерів із спеціальним програмним забезпеченням та інші технічні засоби», — повідомили у відділі комунікації.


Повідомлення від небайдужих громадян про те, що в одному з орендованих приміщень у райцентрі провадить діяльність нелегальний гральний заклад надіййшло до поліції 16 грудня.









"На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники інших служб територіального підрозділу поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, у закладі, всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», відвідувачам надавались послуги азартного характеру.



Організатори салону ретельно приховували свою діяльність, доступ у приміщення відвідувачі могли отримати лише за попередньою домовленістю з адміністрацією. Під час санкціонованих обшуків у приміщенні грального закладу правоохоронці виявили та вилучили 26 комп’ютерів із спеціальним програмним забезпеченням та інші технічні засоби, які скерували на експертне дослідження", — повідомили у поліції.

За фактом слідчі Мостиського відділення поліції, за процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — штраф від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю терміном на один рік.


Проводиться досудове розслідування.