У СІЗО зі спортом та смартфоном: підозрюваний у жорстокому вбивстві з’явився у «Тік-Ток»

Чоловіка затримали у червні 2022 року

У СІЗО зі спортом та смартфоном: підозрюваний у жорстокому вбивстві з’явився у «Тік-Ток»

Підозрюваний у вбивстві 20-річного мукачівця Сергія Спачинського, похвалився у «Тік-Ток», що активно займається спортом на території СІЗО. Про це пише місцеве видання «ZakInfo».

Закарпатець Володимир Кампов піднімає штангу, яку заборонено використовувати в установах виконання покарань, адже цей інвентар не входить до списку дозволених для експлуатації в СІЗО. 

Наявність телефону і відеозйомка на нього і публічне поширення відзнятого матеріалу в соцмережах в слідчих ізоляторах категорично заборонені.

Назва відео з тегами під відео — «спортвжизни, тюрьма не воля», а також музичне оформлення — пісенний жанр, присвячений побуту і звичаям кримінального середовища, явно орієнтований на ув’язнених осіб.

Володимира Кампова підозрюють у розбійному нападі та жорстокому вбивстві оператора автомобільної заправки. Вбивство сталося ще взимку 2019 року, з того часу підозрюваний переховувався від поліції та перебував у міжнародному розшуку. 

24-річного підозрюваного затримали 8 червня 2022 року в одному із сіл Мукачівського району. 

Володимира Кампова підозрюють у злочинах за ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 ККУ (розбій, вчинений організованою групою осіб із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень; умисне вбивство з корисливих мотивів).

вбивствокриміналНовини ЗакарпаттяСІЗОсмартфонзагинув вбивство