У центрі Львова чоловік пострілами розігнав п’яну компанію (фото)

У центрі Львова чоловік пострілами розігнав п’яну компанію (фото)

Увечері, 22 жовтня, львів’янин здійснив декілька пострілів під час конфлікту з компанією нетверезих хлопців — поліцейські проводять розслідування. Співробітники Галицького відділу поліції вилучили зброю та скерували її на експертне дослідження. На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.


Так, близько 22:00 год., на оперативну лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у подвір’ї одного з будинків на проспекті Свободи у Львові кілька хлопців розпивають спиртне, не реагують на зауваження мешканців та порушують публічний порядок. За вказаною адресою виїхав екіпаж патрульної поліції.




«Правоохоронці встановили особи трьох правопорушників — львів’ян, віком 20 років. Під час встановлення особистих даних, хлопці повідомили, що у них виник конфлікт з одним із мешканців будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів з невідомої зброї. На місці події працювала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка — 51-річного місцевого мешканця та вилучили у нього предмет, схожий на пістолет. Дозволу на зброю поліцейським він не пред’явив», — розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області.



За фактом слідчі Галицького відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури № 1, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Вилучену зброю правоохоронці скерували на експертне дослідження.


На хлопців, котрі розпивали спиртне у публічному місці, патрульні поліцейські склали протоколи про адміністративні правопорушення.