У Вінниці п’яний екс-генерал міліції побив поліцейського (відео)

У Вінниці п’яний екс-генерал міліції побив поліцейського (відео)

Минулої доби, вночі, п’яний водій на «AUDI» в’їхав у поліцейське авто та розбив ніс «копу». Поліцейські намагалися зупинити позашляховик правопорушника. Той мчався на великій швидкості та протаранив службове авто. Про це пише видання «20 хвилин», з посиланням на повідомлення про подію у фейсбук керівника ГО «Дорожній контроль Вінниця» Володимира Затайдуха.

"Патрульний автомобіль, з увімкненими маячками синього та червоного кольору, намагався зупинити позашляховик порушника шляхом блокування, — йдеться у повідомленні. У результаті пошкоджено службове авто поліції. Правопорушник продовжив рух, але не далеко. Він пробив колесо та зупинився. Поліція затримала втікача і склала на нього ряд протоколів: за вчинення ДТП, з’їзд з місця ДТП та керування авто у нетверезому стані. У дописі зазначають, що «за не перевіреною інформацією, позашляховиком керував колишній міліціонер».



Начальник управління патрульної поліції у Вінницькій області Редван Усеінов розповів, що порушник розбив головою ніс поліцейському.

«Після затримання водія »AUDI« завезли на освідування на вміст алкоголю чи наркотичних речовин. Однак, він відмовився від проходження процедури. Крім того, перебуваючи в кайданках, цей чоловік головою вдарив в ніс патрульного, під час затримання. Зараз, інспектор поліції на лікарняному, почувається вже добре», — зазначив Усеінов.

Також, на порушника виписали адмінпротокол за статтею 185 КУпАП — злісна непокора законному розпорядженні, або вимозі поліцейського при виконанні ним службових обов’язків. 

https://www.facebook.com/100008570318609/videos/pcb.1961763433900219/1930795040549488/?type=3&theater&ifg=1