У Вінниці під час пожежі в офісному центрі загинула 21-річна дівчина (ВІДЕО)

У Вінниці під час пожежі в офісному центрі загинула 21-річна дівчина (ВІДЕО)

У пожежі в офісі Вінниці загинула 21-річна працівниця, яка була заблокована. Нині тут на місці працює лабораторія, яка має з’ясувати, де саме був осередок і що стало причиною пожежі.

Як повідомляє «ТСН», у Вінниці спалахнув триповерховий офісний центр, а з нього вогонь перекинувся на складські приміщення. Вогонь уже загасили, але подекуди ще й досі димить. Територія огороджена стрічкою на місці працюють слідчі та рятувальники. Наразі, відомо про одну жертву — це 21-річна дівчина, працівниця одного із офісів. Тіло виявили вже коли вогонь загасили.

«На місці події виявили тіло молодої жінки, є факт, що одна дівчина змогла вибратись через вікно, а приміщення, в якому була загибла, було заблоковано і вона опинилася у пастці», — розповідає речник ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий.

Інформації про інших постраждалих наразі немає.

Зайнялось тут близько 13 години, в офісному приміщенні було кілька десятків людей. Вочевидь вони не відразу почули, що приміщення горить. А згодом  почали в паніці вибігати, кажуть, дуже злякались. «Тут у всіх була паніка. Ми почули проводка смердить і зразу вибігли, бачимо «пожарки» їдуть і дах горить», — каже працівниця офісу Ірина.

Нині тут на місці працює лабораторія, яка має з’ясувати, де саме був осередок і що стало причиною пожежі. Вочевидь, кажуть рятувальники, зайнявся кондиціонер, або вентилятор.

Приміщення це дуже старе, відповідно застаріла проводка і це вже не перша пожежа. Декілька років тому цей офіс вже горів.

Тим часом поліція за фактом смерті дівчини  відкрила кримінальне  провадження.

Як повідомлялося, у Вінниці гасять масштабну пожежу, яка охопила декількаповерхову будівлю.

https://www.youtube.com/watch?v=324aiB-PSEo

пожежа