Україною прокотилася негода: наслідки

Негода наробила лиха не лише у Львові

Україною прокотилася негода: наслідки

Україною, 17 лютого, прокотилася негода. Сильний вітер у Львові повалив 15 дерев, дві пошкоджені автівки, внаслідок падіння стіни, повалений білборд. Про це повідомляла «Варта1».

В Івано-Франківську — шквальний вітер пошкодив дах спортзалу та котельні ліцею на загальній площі 180 квадратних метрів.

ДСНС Івано-Франківськ

У Бурштині сильний вітер повалив дерево на маршрутний мікроавтобус, який перебував на стоянці. На щастя, жертв та постраждалих немає. 

ДСНС Івано-Франківськ

Як повідомили у пресслужбі ДСНС України, за даними рятувальників, через спрацювання систем автоматичного захисту ЛЕП знеструмлено 90 населених пунктів у 4 областях (Львівська — 68, Чернігівська — 11, Житомирська — 6 та Черкаська — 5). До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.

Також додамо, що як повідомили у пресслужбі міської ради Львова, повалено 15 дерев у місті.

Зокрема, повалено 1 дерево у Галицькому районі (вул. Кубанська, 15), 2 дерева у Сихівському районі (вул. Чукаріна, 18), 1 дерево у Залізничному районі (вул. Любінська, 101б), 2 дерева у Личаківському районі (вул. Личаківська, 152, вул. Шафарика, 14), 9 дерев у Франківському районі (вул. Шкрібляків, 10, вул. Симоненка, 16, вул. Кульпарківська, 129, вул. Володимира Великого, 1, 37, вул. Айвазовська, 12, вул. Керамічна, 16, вул. Наукова, 24). У Шевченківському районі повалених дерев не виявлено.

наслідки негоди штормове попередження шквальний вітер