Українська акторка поскаржилася на водія, який слухав пісні російських виконавців

Як з’ясувалося, тато водія авто служить у ЗСУ

Українська акторка поскаржилася на водія, який слухав пісні російських виконавців

Українська акторка Наталія Денисенко розповіла про неприємний інцидент, який трапився з нею, дорогою до знімального майданчика. Про це пише «ТСН».

Водій, який віз акторку до місця призначення, слухав у салоні авто пісні російських виконавців. Зірка була обурена тим, що чоловік вмикає композиції мешканців країни-агресорки, тому зробила йому зауваження. Водій тим часом просто перемкнув пісню, нічого не пояснивши.

«Їду на роботу. Зла, капець. Кожна пісня у водія — російська. І це не таксист. А хлопець із департаменту водіїв. А потім ми питаємо, чому у топах ці пісні. Нормально поговорити не вийшло. Він просто мовчки перемикнув. І я впевнена, що і далі слухатиме російську музику», — розповіла зірка в «Instagram»-stories.

Акторка додала, що тато водія авто служить у ЗСУ. Тому її ще більше здивувала поведінка чоловіка, адже слухаючи російські пісні, він допомагає заробляти гроші росіянам.

«Це просто крінж. Тато цього хлопця, який возить мене на знімальний майданчик, служить у ЗСУ. Тобто його батько захищає нашу країну, а він слухає через додаток російських виконавців, платить гроші в казну нашого ворога. Прикол? Чому є ті, хто не розуміє цей логічний ланцюжок?», — прокоментувала зірка.

Денисенко додала, що можна спілкувати мовою, якою зручно, слухати пісні російською мовою, але українських виконавців. Натомість продукцію громадян РФ варто бойкотувати.

«Слухайте російські пісні наших виконавців, спілкуйтеся так, як вам зручніше, але! Закликаю всіх не слухати російських виконавців. Зробимо бойкот їхньої продукції, їхньої творчості, бо ця держава знищує наших людей», — додала зірка.

Раніше повідомлялося, що соцмережі вибухнули гнівом з приводу засилля російської музики у трендах українського «YouTube» та «Apple Music».

російські виконавці бойкот російських виконавцівНаталія Денисенко