Українська волонтерка звернулася до Президента України (відео)

Українська волонтерка звернулася до Президента України (відео)

Українська волонтерка Ярина Чорногуз звернулася до президента України Володимира Зеленського.

Відповідне відеозвернення вона опублікувала на своїй сторінці, у «Facebook».

"Моє відеозвернення до президента України Володимира Зеленського. Нічого особливого, як він, найімовірніше, вирішить. На злободенну тему про «прєкратіть стрєлять» і «розведення» або радше — тотальний развод його і нас із вами. Але дуже хочеться, щоби пан Володимир побачив і почув це відеозвернення. Буду йому дуже вдячна за відповідь на кілька запитань. Мені дуже важливо, щоб він їх почув.

Прошу подивитися це відео також усіх утомлено-абстрагованих від війни. Можливо, ви зрозумієте, що з вами в країні поруч мешкають люди, які пройшли певну точку неповернення в голуб’ячий світ споживацького комфортного й не менш ілюзорного російського міфу про «мир». Для яких загибель людини, воїна, є не просто одною новиною у стрічці для проскролу вниз. А є живою присутньою втратою, з якою жити все життя. Є тим непрощенним злочином, за який винуватець має отримати покарання.

Я закликаю людей записувати відеозвернення та робити дописи із розповідями про загиблих у цій війні й висловлювати свою позицію про «розведення». Пропоную своїм голосом показати ціну, яку ми всі заплатили за території, з яких зараз збираються відводити українські війська, аби їх захопили російські окупанти. Як це вже було раніше і як це повторюється нині", — написала Ярина в коментарі до ролика.