Український воїн назвав місце ухилянтів

Він пропонує суворі санкції

Український воїн назвав місце ухилянтів

Військовий Леонід Клавдійович Маслов закликав застосувати суворі санкції щодо тих, хто не стоїть на військовому обліку, й ухвалити єдиний для всіх українців «перепис населення». Про це воїн 92-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України написав у Facebook.

На його думку, для тих, хто ухиляється від військової служби, потрібно створити інститути примусової праці на перемогу України проти Росії. 

Маслов розкритикував дії народних депутатів, які не можуть встановити єдиний для всіх «перепис населення» та застосувати суворі санкції щодо тих, хто не стоїть на військовому обліку.

«Місце ухилянтів — концтабори та штрафбати», — заявив він.

На думку Маслова, ухилянти вважають себе успішними та розумнішими за всіх, а тих, хто воює — невдахами. Мобілізацію в Україні він назвав необхідністю, адже потрібно міняти бійців на фронті.

«З подібним станом речей, коли добʼють останнього добровольця, вас усе одне призвуть в армію, до того ж зроблять гарматним мʼясом. Тільки це буде вже армія РФ», — додав він.

Читайте також: в Україні спростували фейк про мобілізацію бездітних жінок

Військовий наголосив на тому, що немає нічого гіршого для держави, ніж заохочення ухилянтів. За його словами, це проводять шляхом створення для них атмосфери безкарності.

призоввійнаРФРосіямобілізаціяухилянти призов в Українічоловіки ухилянти мобілізація 2024