Увага! Оголошено в розшук експрокурора Ільницького, який прославився своїм пишним весіллям під Львовом

Може хтось бачив?

Увага! Оголошено в розшук експрокурора Ільницького, який прославився своїм пишним весіллям під Львовом

Ростислава Ільницького, який прославився на всю Україну своїм гучним весіллям біля Львова, розшукує Яворівський відділ поліції за статтею про підробку документів. Відповідна інформація про розшук оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ. Від 1 грудня Ільницького розшукують за підробку документів.

Яворівський відділ поліції оголосив у розшук Ростислава Ільницького — колишнього прокурора, який прославився своїм шикарним весіллям із експрацівницею ДБР Роксоланою Москвою.

Згідно із даними розшукового обліку МВС Ільницького Ростислава Васильовича, 1992 року народження, розшукують за трьома частинами 358 статті Кримінального кодексу, а саме:

У Ростислава Ільницького хотіли взяти коментар щодо ситуації. Видання LVIV.MEDIA телефонували, щоб дізнатися про які документи йдеться, проте його телефон був вимкнений.

З джерел у правоохоронних органах відомо, що йдеться про підробку документів для виїзду за кордон. До слова максимальне покарання, передбачене статтею — обмеження волі до двох років.

Так у жовтні експрокурор Ростислав Ільницькій відгуляв пишне весілля із колишньою працівницею ДБР Роксоланою Москвою.

Читайте також: ТЦК не зміг знайти експрокурора, який відгуляв гучне весілля у Львові, щоб вручити повістку

Одруження святкували у п'ятизірковому комплексі Emily Resort, а серед сотень гостей були прокурори, колишні працівники правоохоронних органів, ДБР, податкової та одіозні депутати.

новини Львова Львівпишне весілляпишне весілля у Львов розшук прокурора Ростислав Ільницький