Увага! У Львові встановлюють кнопки «Термінового виклику поліції»

У місцях великого скупчення людей

Увага! У Львові встановлюють кнопки «Термінового виклику поліції»

У Львові задля безпеки громадян не тільки вдома, а й у місцях великого скупчення людей, поліція охорони встановлює кнопки «Термінового виклику поліції», повідомляє Управління поліції охорони у Львівській області.

Як зазначається, кнопка «Терміновий виклик поліції» — один із найдієвіших засобів забезпечення безпеки, призначення якого полягає в передачі сигналу тривоги з місця події на централізований пульт спостереження поліції охорони. Після цього за отриманим сигналом виїжджає наряд реагування поліції охорони.

Загалом, у Львівській області розміщено 774 кнопки «Термінового виклику поліції» у таких містах, як: Львів, Броди, Дрогобич, Самбір, Стрий, Трускавець та Червоноград. І з кожним днем їх кількість збільшується.

Кнопка «Термінового виклику поліції» один з найдієвіших засобів протидії вуличним правопорушенням. Адже, кнопки «Терміновий виклик поліції» дають можливість без наявності телефону викликати наряд реагування поліції охорони.

Переваги кнопки: швидке реагування, надійність, легкість у використанні.

«Якщо ви стали свідком скоєння злочину чи Вашому життю щось загрожує, але немає можливості зателефонувати в поліцію? Просто повідомте працівника закладу, де є наліпка «Терміновий виклик поліції» він одразу ж натисне пристрій і за декілька хвилин очікуйте допомогу наряду реагування поліцейських охорони», — зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, національна поліція посилила охорону правопорядку в містах.

Новини Львів війна в Україніstoprussiaкнопка виклику поліції