Національна поліція посилила охорону правопорядку в містах

Органи і підрозділи Нацполіції у всіх регіонах підняті по бойовій тривозі. Наряди поліції перебувають на вулицях населених пунктів України для забезпечення спокою та правопорядку.

Сьогодні, 24 лютого, Голова Національної поліції України Ігор Клименко підняв органи та підрозділи Нацполіції по бойовій тривозі. Про це повідомляє Національна поліція України.

"Цей захід пов’язаний із агресією Російської Федерації на території України.

Поліція просить громадян зберігати спокій та керуватися лише інформацією, отриманою з офіційних джерел. Поліцейські забезпечуватимуть правопорядок та надаватимуть громадянам необхідну допомогу та інформацію", — йдеться у повідомленні.

Також у поліції  повідомили оперативне повідомлення МВС України на 09 год. 10 хв: 

Броварський, військове містечко № 161 під час авіаудару згоріла будівля та 4-х поверховий будинок частково пошкоджений 3 та 4 поверх, військові проводять евакуацію, працює ДСНС та швидка по попередній інформації є один загиблий, один поранений та 5 ще потерпілих, більш детально інформація буде додатково.

▪️У Конотопському районі під обстріл потрапив автомобіль у наслідок чого постраждала жінка з дитиною.

▪️В Одеській області у місті Подільськ ВЧ 0173 бомбардування, 6 — загиблих, 7 — поранено, 19 — безвісти зниклі.

▪️У місті Маріуполь, Донецької області, унаслідок обстрілу, одна людина загинула, двоє поранено.

▪️У місті Кривий Ріг Дніпропетровська область три удари по складах 17 танкової БР, https://varta1.com.ua/news/rosiyska-federaciya-rozpochala-viynu-proti-ukrayini_341630.html позиція бойового чергування 4608 Краснопілля, удар з БПЛА.

▪️Розбомблено міст через річку Інгулець.

Нагадаємо, зранку по декількох військових об’єктах у Києві, Харкові та Дніпрі були завдані ракетні удари, а війська РФ перейшли кордон під Харковом.

varta1.com.ua: Новини

Ярошенко Олена

Читайте також