В кремлі відреагували на заяву пригожина

Відкрили справу

В кремлі відреагували на заяву пригожина

У Міноборони рф прокоментували сьогоднішні заяви Євгена Пригожина про удари по тилових таборах ПВК Вагнера. Відповідну заяву пишуть російські ЗМІ з посиланням на відомство.

«Усі повідомлення та відеоматеріали, поширені в соціальних мережах від імені Євгена Пригожина про нібито «удар Міністерства оборони рф по «тилових таборах» ПВК «Вагнер», не відповідають дійсності та є інформаційною провокацією.

Збройні Сили російської федерації продовжують виконувати бойові завдання на лінії зіткнення зі Збройними Силами України в районі проведення спеціальної військової операції".

Зазначається, що «диктатор рф володимир путін в курсі ситуації, що розгортається навколо засновника ПВК Вагнера Євгена Пригожина, вживаються всі необхідні заходи», - заявив Дмитро Пєсков.

Також зазначено, що ФСБ порушила кримінальну справу за фактом підбурювання до заколоту.

Національний антитерористичний комітет заявив, що звинувачення, поширені від імені Євгена Пригожина, не мають під собою жодних підстав:

"У зв'язку з цими заявами ФСБ росії порушила кримінальну справу за фактом заклику до збройного заколоту. Ми вимагаємо негайного припинення протиправних дій».

Читайте також: пригожин зробив гучну заяву, щодо ракетного удару рф по таборах його бійців

Раніше глава ПВК «Вагнера» Євген Пригожин заявив, що Міністерство оборони вдарило по тилових таборах його приватної військової компанії, в результаті чого загинуло багато людей. У Міністерстві оборони рф цю інформацію спростували.

ПутінЄвген Пригожин ПВК Вагнер міноборони рфПригожин реакція кремля