У квартиру київського активіста кинули гранату, є постраждалі (фото)

У квартиру київського активіста кинули гранату, є постраждалі (фото)

«Це моя квартира. Гранату кинули саме у мою кімнату. Була дуже велика вибухова хвиля. Вибило двері. Постраждав батько. Втратив багато крові. Зараз у лікарні. Поки нічого не відомо. Поряд з вікном, з вулиці, знаходиться драбина невідомого походження. Зараз працює слідчо-оперативна група. Пов’язую це зі своєю громадською діяльністю. Це все, що можу сказати», — пише, на своїй сторінці у «Facebook», потерпілий.

Отже, за даними видання «Інформатор», з посиланням на повідомлення у «Facebook» народного депутата Ігора Луценка, у квартиру активіста Сергія Мазура з організації “С14” (Січ) влучила бойова граната.

“Близько години тому, у квартиру мого помічника на громадських засадах Сергія Мазура (Serj Mazur), з організації «Січ», було кинуто вибуховий пристрій. Постраждав батько Сергія. Винесло скло вікна. Попередньо, граната або вибуховий пакет”, — пише нардеп.

“Найбільш ймовірна версія — громадська активність Сергія. Зокрема, за його сприяння справі Крисіна надало величезного резонансу. Крисін — один із керівників тітушок під час Майдану, причетний до загибелі журналіста Веремія 18 лютого”, — припускає Ігор Луценко.