У «ЛНР» дружини мобілізованих влаштували бунт проти окупантів і перекинули автівку спецслужб (ВІДЕО)

«Вояки» знову на війну не хочуть...

У «ЛНР» дружини мобілізованих влаштували бунт проти окупантів і перекинули автівку спецслужб (ВІДЕО)

На окупованій частині Луганської області «мобілізовані» вдалися до бунту через небажання їхати воювати на Донецький напрямок,  повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ.

«Бунт мобілізованих у «ЛНР». До Луганська повернулися мобілізовані, вибиті з Харківської області. Замість відпустки їх хотіли перекинути на фронт у «ДНР». Мамкиних героїв своїми грудьми прикрили жінки, заявивши, що нікуди вони не підуть», — йдеться у повідомленні.

«Вояки» теж їхати допомагати «братському народу», щоб повернутися наступного разу в пакетах, не хочуть", — сказано у повідомленні.

Відео з місця події оприлюднив у «Telegram» військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Він інформує, що у Луганській області жінки з дітьми влаштували бунт проти окупантів. Вони категорично проти того, щоб чоловіків відправляли воювати за так звану «Донецьку народну республіку».

Зараз бойовики базуються у Луганській академії внутрішніх справ. Самі мобілізовані не хочуть нікуди їхати, тому «рятувати» їх приїхали родичі.

«Вони не хочуть. І їхні жінки не хочуть, тому й приїхали «відбивати» своїх чоловіків. Базуються вони там у Луганській академії внутрішніх справ. Наступного дня туди, до них, приїхали дружини, діти та влаштували бунт усі разом. Сказали, що більше чоловіків нікуди не відпустять, мужики також сказали, що нікуди не поїдуть», — написав Цаплієнко.

Придушувати галас протестувальників прибули працівники спецслужб, та натовп перекинув їхній транспорт.

Як повідомлялося, у ЛНР військові забрали чоловіка на війну з дитсадка, куди він прийшов забрати дитину.

ЛНРДНРбунт війна в УкраїніstoprussiaжінкимобілізованіХарківська областьЛуганська академія внутрішніх справ