В МВС прокоментували наслідки атаки по Україні (ФОТО)

5 областей

В МВС прокоментували наслідки атаки по Україні (ФОТО)

У ніч проти четверга, 11 квітня  рф по території України завдала масованого удару. Зараз понад 200 рятувальників від ночі працюють на місцях ліквідації наслідків масованого обстрілу, ще понад сотня слідчих, криміналістів та вибухотехніків. Про це повідомив міністр МВС Ігор Клименко

«Упродовж кількох годин російські військові атакували 5 регіонів України – били по критичній інфраструктурі. По Харкову ворог випустив більше 10 ракет, у деяких районах міста відсутнє електропостачання. Ліквідація наслідків обстрілів триває також на Одещині, Львівщині, Запоріжжі та Київщині. Залучений особовий склад та техніка ДСНС із сусідніх регіонів» - йдеться у повідомленні.

Як інформує міністр, рятувальники готові оперативно розгорнути мобільні генераторні станції. На базі пожежно-рятувальних частин та підрозділів поліції працюють Пункти Незламності – з електроенергією та доступом до мережі. Поблизу місць ліквідації обстрілів може бути обмежений рух транспорту.

«На щастя, за оперативними даними, внаслідок сьогоднішньої атаки минулося без загиблих та потерпілих» - додав Ігор Клименко.

Додамо, що уночі, 11 квітня, ворожі крилаті ракети різного класу та БпЛА атакували два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури у Львівській області, інформує очільник ОВА

Він уточнив, що це обʼєкт газорозподільчої інфраструктури у Стрийському районі та електропідстанція – у Червоноградському.

війнаМВС ракетний удар наслідки атаки