В Одесі жорстоко познущалися над безхатьком: порвали обидва вуха (ВІДЕО)

38-річний чоловік веде асоціальний спосіб життя через те, що його покинула дружина

В Одесі жорстоко познущалися над безхатьком: порвали обидва вуха (ВІДЕО)

В Одесі в пункт обігріву на Куликовому полі по допомогу прийшов 38-річний чоловік, якому порвали вуха невідомі. Медпрацівник, яка промивала рани і накладала пов’язку, сказала, що потерпілому оперативно потрібна кваліфікована допомога хірурга.

Як передає «УНІАН», про це повідомив пастор християнської місії «Нове життя», з ініціативи якої розгорнуто цей пункт, Федір Герасимов. Пастор не виключає, що каліцтва заподіяли «малолітки або діти багатих батьків», які таким чином, знущаючись над безхатьками, розважаються.

Пастор оприлюднив відповідний відеозапис того, як 38-річному чоловікові, який живе на вулиці, обробляють рани. Герасимов акцентує, що шокований станом травмованої людини. Медпрацівник, яка промивала рани і накладала пов’язку, сказала, що потерпілому оперативно потрібна кваліфікована допомога хірурга.

У чоловіка рвані рани вух: одне практично висить, друге заповнене кров'ю і гноєм. Крім того, в горлі чоловіка гнійна рана. Він стверджує, що травми дістав в результаті побиття невідомими приблизно тиждень тому, але не знає, хто це зробив — на нього напали ззаду.

Потерпілий стверджує, що у нього є житло в передмісті, також в Суворовському районі Одеси мешкають його батьки. Тим не менш, він веде асоціальний спосіб життя, за його словами, приблизно півроку через те, що його покинула дружина.

Пастор запропонував чоловікові переїхати до притулку.


травмабезхатькорани