В Ужгороді дитина провалилася в яму, яку комунальники вчасно не закрили (відео)

В Ужгороді дитина провалилася в яму, яку комунальники вчасно не закрили (відео)

У незакриту яму на площі Петефі, в Ужгороді, впав хлопчик віком 2,5 роки. Про це сьогодні повідомило видання «Суспільне», зі слів мами дитини.


За словами жінки вона написала заяву в поліцію.



Мама хлопчика Ольга Вовковая розповіла, як син упав у яму глибиною близько 2,5 метрів: «Дитина була біля мене, я викликала таксі, у цей час йшли багато людей і дитину посунули, він оступився назад, і все, його нема! Я до нього, залізла з головою, і з руками, з плечима, і я не могла дотягнутися, я до кінчиків пальців до нього дотягнулася, і так його витягла за кінчики пальців. Перехожі викликали поліцію і швидку».


Хлопчика привезли до дитячої хірургії міської лікарні в нього було спухле око, садна. За словами мами, зараз дитина вдома, у нього легкі ушкодження, забої.


Ольга Вовковая звернулася із заявою до поліції. Речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан сказала, що за цим фактом у поліції розпочато перевірку, заяву жінки зареєстрували.


https://youtu.be/r2rCBfc2vUw

«Будуть встановлюватися всі обставини: куди поділася кришка, чому люк не був зачинений, і за яких обставини дитина отримала тілесні ушкодження».


За словами начальниці департаменту благоустрою Оксани Пайди, яма, в яку впав хлопчик — це отвір, призначений для вентиляції підвальних приміщень будинків. Під час реконструкції пішохідної частини площі Петефі на них встановили решітки. Але три з них минулого тижня невідомі вкрали.


«Наразі, ці отвори вентиляційні закриті гранітними плитами. Ми попросили одне з гранітних підприємств, щоб виготовили нові й закріпили, просвердлили», — прокоментувала Оксана Пайда.


За її словами, решітки на вентиляційні отвори планують встановити впродовж цього тижня.