Вдарив в обличчя і відібрав гроші та навушники: на Сихові зловмисник пограбував 19-річного юнака (фото)

Вдарив в обличчя і відібрав гроші та навушники: на Сихові зловмисник пограбував 19-річного юнака (фото)

Цієї ночі, близько 2 години, на лінію «102» надійшов виклик від потерпілого про грабіж. З його слів, за годину до звернення, невідомий на проспекті Червоної Калини вдарив його кілька разів в обличчя, від чого він втратив свідомість. Про це пише прес-служба патрульної поліції Львівщини. 

Після цього нападник заволодів гаманцем з грошима та навушниками 19-річного юнака. Свідком події став перехожий. Коли молодий чоловік прийшов до тями, то разом з очевидцем вони попрямували за зловмисником.

На спортивному майданчику вулиці Чукаріна вони зауважили особу, яка, з їх слів, вчинила злочин. Він був у компанії друзів. Патрульні 1 батальйону оперативно прибули на місце і стали свідками конфлікту між потерпілим і згаданими особами.



Неподалік ймовірного нападника, патрульні виявили порожній гаманець і банківську картку заявника. Інспектори провели поверхневу перевірку 20-річного сихівчанина і виявили в нього частину грошей номіналом, який вказав потерпілий і навушники.

Походження цих речей чоловік пояснити не зміг. На руці у нього були характерні сліди після нанесення ударів. На місце події викликали слідчих Сихівського відділу поліції. Попередня кваліфікація події за ч. 2 ст. 186 ККУ(грабіж поєднаний з насильством). Чоловіка затримали.