Верховний Суд України заявив про зникнення понад 60 авто

І то на значну суму

Верховний Суд України заявив про зникнення понад 60 авто

На сторінці Верховного Суду України оприлюднили інформацію, про зникнення 68 автомобілів вартістю 12 мільйонів гривен. Про це повідомили на сторінці суду у «Facebook».

«У ніч із 3 на 4 лютого 2022 року, із території за адресою вул. Пилипа Орлика, 4, 4 А і 8 зникли без будь-якого погодження на переміщення з власником та матеріально-відповідальними особами 68 автомобілів на суму 12 млн 523 тис 569 грн, що належали Верховному Суду України», — йдеться у повідомленні.

У повідомленні також значиться, що Верховний Суд України, виявивши такі обставини, повідомив Національну поліцію України про можливе правопорушення.

Додамо, назву «Верховний суд України» ліквідували у 2016 році.

Наразі, офіційною назвою суду є «Верховний суд», однак сторінка інстанції досі носить стару назву. 

Як  повідомила керівник апарату Верховного Суду Ольга Булка в коментарі «Цензор.НЕТ», автомобілі перепаркували на вимогу ДСНС. 

«Машини були переміщені планово на виконання вимоги ДСНС України на іншу стоянку Верховного Суду у зв’язку із їх пожежною небезпекою, а саме: закривали проїзд машин пожежної безпеки до будівель Верховного Суду. До переміщення кожна машина була опломбована», — розповіла вона.

Новини УкраїниВерхвовний судВерховний суд Українипропажа авто