Від сьогодні буде обмежено рух транспортних засобів на вул. І. Франка, на проміжку від вул. Зеленої до вул. Костомарова

Від сьогодні буде обмежено рух транспортних засобів на вул. І. Франка, на проміжку від вул. Зеленої до вул. Костомарова

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні, 8 вересня, з 22.00 год і до 05.00 год. 11 вересня буде обмережено рух транспортних засобів на вул. І. Франка на проміжку від вул. Зеленої до вул. Костомарова. На цьому відрізку відбуватимуться ремонтні роботи із заміни колії, інформує прес-служба ЛМР.


Нагадаємо, як повідомляли у ЛКП «Львівелектротранс», у зв’язку із заміною частини трамвайної колії на вул. І. Франка, від сьогодні, 8 вересня, з 22.00 год. і до 11 вересня буде припинено рух трамваїв № 1, 3, 4, 5, 7. Трамваї № 8 та 2 курсуватимуть за зміненим маршрутом.


Трамвай № 8 курсуватиме до зупинки «Академія мистецтв». Трамвай № 2 курсуватиме за маршрутом: вул. Коновальця – вул. Вітовського – вул. Вернадського, і в зворотному напрямку: вул. Вернадського – вул. І. Франка – вул. Дорошенка – вул. Коновальця.


Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради просить вибачення у мешканців за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних ремонтних робіт.