Від завтра навчальні заклади Львова закривають на 3-тижневий карантин

Від завтра навчальні заклади Львова закривають на 3-тижневий карантин

З четверга, 12 березня, у дитячих садочках, школах, ліцеях, коледжах, а також у художніх і мистецьких школах вводять карантин. Навчання призупинять до 3 квітня.

Таке рішення ухвалила міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під час позапланового засідання 11 березня, повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Комісія ухвалила низку заходів, які буде впроваджено на території міста Львова задля убезпечення мешканців від поширення респіраторних захворювань, зокрема вірусу COVID-2019.

Згідно з рішенням комісії, з 12 березня до 3 квітня призупиняють навчання у всіх навчальних закладах (школи, дитячі садочки, позашкілля). Водночас роботодавцям, у зв’язку з зупиненням навчального процесу, рекомендують при можливості організувати батькам неповнолітніх дітей роботу в дистанційному режимі. Вводять обмеження на проведення масових заходів. Форуми, фестивалі і планові заходи рекомендують перенести. Також в рішенні комісії йдеться про посилення дезінфекційних заходів в громадському транспорті, торгових центрах тощо.

Рішення комісії було прийнято з зауваженнями та доповненнями.

Рішення комісії:


Структурним підрозділам Львівської міської ради, керівникам підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, розміщених на території міста Львова:

Управлінню соціального захисту департаменту гуманітарної політики: