Від завтрашнього дня відкриють для проїзду Наукову (фото)

Від завтрашнього дня відкриють для проїзду Наукову (фото)

Поточний ремонт вул. Наукова, на ділянці від вул. Стрийська до вул. Тролейбусна, із застосуванням методу холодного ресайклінгу, завершено. З 15 серпня вулицю буде відкрито для проїзду транспорту, повідомляють у пресслужбі міської ради.

За інформацією Франківської районної адміністрації, роботи виконувала підрядна організація ТОВ «Автомагістраль Південь». Вартість робіт склала 11,5 млн грн.

З 22 липня тут розпочалися ремонтні роботи. Впродовж трьох днів, з 25 до 27 липня, на цій ділянці працював рециклер, який перемішував старе покриття, цемент, бітум, які необхідні для того, щоб старе покриття стало надійною основою", — розповів Орест Тимчишин, голова Франківської районної адміністрації.

Вартість робіт становить 11,5 млн грн, а площа робіт — 10 149 м2. Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-південь».



«Ми повністю вклалися у терміни виконання робіт. Усі роботи мали завершити до 14 серпня включно. Тому з 15 серпня вулиця вже буде відкрита для проїзду транспорту», — додав Орест Тимчишин.

За інформацією Франківській РА, поточним ремонтом дороги на вулиці Науковій (від вул. Стрийської до вул. Тролейбусної) було передбачено:

Вул. Наукову не було відремонтована до Євро, коли проводився ремонт ділянки від вул. Тролейбусної до вул. Кульпарківської. Відповідно, вона була в незадовільному стані, і на цей рік був передбачений поточний ремонт ділянки від вул. Тролейбусна до вул. Стрийська.