Військова прокуратура завершила досудове розслідування жорстокого вбивства фельдшера на Яворівському полігоні

Військова прокуратура завершила досудове розслідування жорстокого вбивства фельдшера на Яворівському полігоні

На Львівщині за умисне вбивство товариша по службі військовослужбовець однієї з військових частин опинився на лаві підсудних. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

        

За процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону завершено досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою військовослужбовця однієї з військових частин у вчиненні злочину, передбаченого ч.  1 ст. 115 КК України (умисне вбивство).


Установлено, що 18 квітня 2017 року близько 02.00 год. на території одного з військових містечок Яворівщини головний сержант мінометної батареї механізованого батальйону військової частини під час словесного конфлікту завдав ножові поранення в область грудей та шиї фельдшеру медичної служби цієї ж військової частини. Від отриманих тілесних ушкоджень остання померла на місці.



Обвинувальний акт у кримінальному провадженні 12 вересня поточного року скеровано до Яворівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.