Внаслідок їзди неповнолітньої особи без прав померло двоє осіб, четверо в лікарні.(ФОТО)

Внаслідок їзди неповнолітньої особи без прав померло двоє осіб, четверо в лікарні.(ФОТО)

Поредньо встановлено, що неповнолітня дівчина, яка загинула, керуючи автомобілем «Фольксваген Шаран», ніколи не отримувала посвідчення водія.


Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 листопада о 22.40 між селами Гаї та Звенигород у Пустомитівському районі.


Як попередньо встановили поліцейські, водій «Фольксвагена Шаран», 17-річна львів’янка, яка ніколи не отримувала посвідчення водія, на повороті не впоралася з керуванням та з’їхала в кювет, де автомобіль перекинувся.



Внаслідок отриманих травм водій та пасажир автомобіля, 16-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району, загинули на місці події.


Чотирьох інших пасажирів госпіталізовано з тілесними ушкодженнями:

– 18-річного мешканця Пустомитівського району з діагнозом: «політравма»;

– 19-річного мешканця Пустомитівського району з діагнозом: «забійна рана тім’яної ділянки»;

– 18-річного мешканця Пустомитівського району з діагнозом: «струс головного мозку, закритий перелом правого стегна та правого плеча, забій грудної клітки»;

– 17-річного львів’янина з діагнозом: «тупа травма тіла та грудної клітки, забій передньої черевної стінки, забій м’яких тканин голови, закритий дистальний перелом правої променевої кістки без зміщень».


Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого. Призначено експертизи.