Викрадач «Тойота Ленд Крузер Прадо» вийшов під заставу

Викрадач «Тойота Ленд Крузер Прадо» вийшов під заставу

Вчора 08 лютого відбулось судове засідання у справі зловмисника, якого нещодавно затримали на викраденій машині «Toyota Land Cruiser Prado».


«Суддя Франківського районного суду виніс рішення про арешт раніше засудженого зловмисника, що викрав автомобіль «Тойота Ленд Крузер Прадо» і був затриманий поліцейськими у викраденому авто з правом внесення застави у 140,9 тисяч гривень.» - про це повідомив голова виконкому Varta 1 Ігор Зінкевич.



Нагадаємо, 7 лютого внаслідок швидких та оперативних дій, поліцією охорони був затриманий викрадач автомобілю преміум класу «Toyota Land Cruiser Prado», про це писала Varta 1.


"Задумайтесь, рецидивіст, котрий викрав автомобіль вартістю майже два мільйони гривень може вийти з під арешту, сплативши 7% від вартості викраденого.


Що мають відчувати автовласники, ознайомившись з таким рішенням суду? Напевне, вони відчують себе захищеними і їх переповнить радість від торжества справедливості. А поліцейські, котрі ганялись за викраденим автомобілем, керували нарядами і так далі? Їх таке рішення суду, вочевидь, мало б надихнути і мотивувати до того щоб ще якісніше виконувати службові завдання. А злодії, котрі вагаються – вкрасти, чи ні? А що відчуваєте Ви?" - говорить в коментарі Ігор Зінкевич.


Станом на 09.02 о 17:00 стало відомо що заставу таки внесено.