Вилетів на зустрічку: у ДТП з мікроавтобусом померло троє людей на Тернопільщині(фото)

Вилетів на зустрічку: у ДТП з мікроавтобусом померло троє людей на Тернопільщині(фото)

Три людини загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася, у четвер, 18 березня, на Борщівщині. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.


Близько 11:20 год, на трасі «Татарів–Косів–Коломия–Борщів–Кам’янець-Подільський», неподалік села Глибочок, зіткнулися «Volkswagen Sharan» та «Citroen».


Попередня причина аварії — виїзд легкового автомобіля на смугу зустрічного руху. На момент аварії в бусі перебував водій та двоє пасажирів. У іншому транспортному засобі лише кермувальник, — інформують у поліції.


У результаті удару водія з «Volkswagen» вивільняли з металевої пастки рятувальники. Чоловік помер дорогою до лікарні не приходячи до свідомості.


Госпіталізували до медзакладу і всіх людей з буса — мешканців Глибочка. Двох пасажирів з буса, 1954 та 1971 років народження, лікарям врятувати не вдалося.


Водій «Citroen» у реанімації з закритою черепно-мозковою травмою та політравмами. Даний факт внесений в ЄРДР згідно статті 286 частина 3 ККУ. Триває слідство.