“Я звик працювати вночі. Ми не втомлюємось”: історія лікаря, який рятує життя воїнів

Юрій раніше лікував цивільних пацієнтів поблизу Львова

“Я звик працювати вночі. Ми не втомлюємось”: історія лікаря, який рятує життя воїнів

Подвиги львівських десантників  знані далеко за межами Львова. Їх мужність та  хоробрість за час повномасштабного вторгнення рф були неодноразово відзначені керівництвом держави. У бригаді важливий кожен, а особливо медики. Історію одного з них, Юрія та його роботу розповіли у прес-службі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України

Юрій раніше лікував цивільних пацієнтів поблизу Львова. Працював флебологом - лікував варикозне розширення вен. Також був ургентним хірургом.

Зараз чоловік в складі 80-ї окремої десантно-штурмової бригади рятує життя наших десантників. Зізнається, з мінно-вибуховими травмами ніколи не працював у цивільному житті. Але за два місяці служби під Бахмутом вже адаптувався.

Ці травмування схожі на наслідки ДТП або нещасні випадки з болгаркою чи циркуляркою. Подібні травми тут кожен день. До всього вже звиклося. Вечір, ніч - робота постійна. Я звик працювати уночі. Ми не втомлюємось. Ми відпочиваємо вдень або коли є час. Колектив у нас добрий. Працювати приємно, бо всі позитивно налаштовані. Настрій добрий, перемога точно буде за нами!” - відгукується лікар.

А ще він додає: вважає Донеччину гарною. Щоправда, ще нічого не встиг подивитися, крім стабілізаційного пункту.

Лікар Юрій

Але не засмучується: пізнає красу Донеччини після перемоги.

Мене мотивує, щоб ворог не прийшов до мого міста Львів та моєї хати. А також те, аби мої діти не йшли у майбутньому на війну. За Україну мусить кожен українець стати. І тоді буде перемога! Мені дають силу діти, дружина та батьки. А також випадки, коли я надаю допомогу і людина виживає. Загалом родина - це головне, за що ми тут стоїмо. А наша держава - це також родина”, - говорить лікар.

Читайте також: Історії війни в обличчях: що мотивує львівських десантників відважно захищати Україну та успішно виконувати бойові завдання? (ФОТО)

ДШВ - Завжди Перші! Слава Україні!

 

80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУісторії війни Герої в обличчях медики на війні