Їхав воювати за Росію проти США: прикордонники затримали росіянина, який прямував на Донбас вбивати українців (фото, відео)

Їхав воювати за Росію проти США: прикордонники затримали росіянина, який прямував на Донбас вбивати українців (фото, відео)

Прикордонники Луганського загону зі складу Об’єднаних сил, неподалік від села Марківка, затримали громадянина Росії за порушення державного кордону України.

[caption id=«attachment_132240» align=«alignnone» width=«690»] Фото: Державна прикордонна служба України.[/caption]

23 червня, прикордонний наряд від відділу «Марківка», за інформацією дільничного інспектора прикордонної служби, затримав чоловіка, який мав при собі військовий квиток.

«Під час фільтраційних заходів правоохоронці встановили, що чоловік є 40-річним громадянином РФ, уродженцем міста Вороніж», — зазначає Державна прикордонна служба України.

Чоловік розповів, що неодноразово відбував покарання в місцях позбавлення волі на території Російської Федерації за злочини, пов’язані з крадіжками та грабежами.

За словами росіянина, нещодавно у нього виник конфлікт із місцевим кримінальним авторитетом, тому він вирішив потрапити на територію так званої «ЛНР».

Надалі, він планував вступити до незаконних збройних формувань та «воювати за Росію проти США».