З російського полону звільнили трьох військових, жителів Львівщини

Хлопці нарешті будуть вдома

З російського полону звільнили трьох військових, жителів Львівщини

З російського полону в рамках обміну полоненими звільнили ще 100 українських захисників та одну цивільну людину. Серед них є троє - зі Львівщини. Про це повідомив у ранковому зведенні голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Нацгвардієць Максим Штурмак зі Стрийщини – захисник Маріуполя, перестав виходити на зв'язок після 6 травня. Згодом рідні з'ясували, що він перебував в Оленівці.  Віталій Когут та Степан Матвіїв зі Львівського району. Служили у Донецькому Прикордонному Загоні. Від початку повномасштабної війни перебували в Маріуполі», - йдеться у повідомленні.

За даними Вголос, нацгвардієць Максим Штурмак зі Стрийщини з села Устя. Він перестав виходити на зв'язок після 6 травня.  Згодом рідні з'ясували, що воїн перебував в Оленівці.

Колаж "Вголос"

Хлопцеві лише 21. Торік у серпні він підписав контракт ще до кінця строкової служби.  У липні він через знайомого передав, що у Донецьку чекає на суд. Як зрозуміли рідні, з Оленівки його вивезли за кілька днів до теракту, а потім знову повернули назад.

Нагадаємо, Україна повернула додому ще 101 полоненого, серед них захисники «Азовсталі» 

новини Львівщиниполонені Максим КозицькийОбмін полоненими