За добу на дорогах Львова та області постраждало троє пішоходів

За добу на дорогах Львова та області постраждало троє пішоходів

За минулу добу, 16 листопада, на автодорогах Львова та області сталось три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими. В усіх випадкахце наїзди на пішоходів, які трапились у темну пору доби. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.


Так, о 18:15 год., на автодорозі «Київ–Чоп» водій мікроавтобуса «Мерседес Віто», 59-річний мешканець Нового Роздолу, скоїв наїзд на пішохода, 57-річного мешканця одного з сіл району, який отримав тілесні ушкодження та був доправлений у лікарню.




Інша аварія сталася о 19:20 год., на вулиці Володимира Великого, у Львові. Водій автомобіля марки «Хонда», 25-річний львів’янин, скоїв наїзд на 82-річного пішохода, також мешканця Львова. Внаслідок наїзду, пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.


Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталась о 18:35 год., на перехресті вулиць Симоненка–Наукової, у Львові. Водій автомобіля «БМВ», 34-річний мешканець Новояворівська, вчинив наїзд на пішохода 56-річного львів’янина, який переходив проїзну частину пішохідним переходом. Внаслідок наїзду, чоловік також отримав тілесні ушкодження та був доправлений у лікарню.


За усіма фактами відкриті кримінальні провадження, проводяться досудові розслідування.


Правоохоронці вкотре закликають усіх учасників дорожнього рухуводіїв та пішоходів, бути особливо обережними у темну пору доби.


"Водії, не перевищуйте швидкості у населених пунктах, а також наближаючись до пішохідних переходів та перехресть. Пам’ятайте, що на проїзну частину можуть несподівано вийти люди, а в темну пору доби побачити їх вчасно не завжди можливо. Щодо пішоходівпереходьте проїзну частину виключно у призначених для цього місцях та переконавшись, що небезпеки для вас немає. Бережіть життя та здоров’я!"закликають в поліції.