За замах на вбивство під час розпивання алкогольних напоїв волинянину світить до 15 років тюрми (фото)

За замах на вбивство під час розпивання алкогольних напоїв волинянину світить до 15 років тюрми (фото)

У Ковелі слідчі повідомили волинянину про підозру у вчиненні замаху на вбивство. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу — тримання під вартою. Йому загрожує, зокрема, до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Волинської області.

У понеділок, 21 грудня, до Ковельської районної лікарні госпіталізували 42-річного мешканця району. У чоловіка медики діагностували ножове поранення шиї та інші тілесні ушкодження.

Поліцейські з’ясували, що напередодні постраждалий у компанії знайомих розпивав спиртне. Через деякий між учасниками застілля виник конфлікт, під час якого один з гостей наніс волинянину тілесні ушкодження.

Оперативники встановили зловмисника, ним виявився 59-річний мешканець Ковельського району. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Мова йде про вчинення замаху на умисне вбивство. Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує від семи до п’ятнадцяти  років позбавлення волі. Триває слідство.