Закидали вибуховими пакетами і "коктейлями Молотова": у Херсоні горів будинок підозрюваного у вбивстві Катерини Гандзюк (фото)

Закидали вибуховими пакетами і "коктейлями Молотова": у Херсоні горів будинок підозрюваного у вбивстві Катерини Гандзюк (фото)


Невідомі закидали вибуховими пакетами і «коктейлями Молотова» приватний будинок екс-помічника народного депутата Миколи Паламарчука — Ігоря Павловського, якого в ЗМІ і соцмережах називають причетним до вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк. Про це повідомляє видання «Херсонці», передає «Цензор.НЕТ».







«7 листопада, близько дванадцятої години дня, група невідомих у балаклавах напала на будинок екс-помічника народного депутата України Миколи Паламарчука — Ігоря Павловського, якому приписують посередництво у замовленні »кислотної атаки« на Катерину Гандзюк. Камеру відеоспостереження на ділянці чимось заліпили, після чого у двір полетіла спершу ймовірно світлошумова граната або вибуховий пакет, а потім — відразу кілька пляшок із запальною сумішшю», — йдеться у виданні.

За словами Павловського, пожежі в його житлі не сталося, однак було сильне задимлення.



Раніше блогер і активіст Іван Оберемко написав у «Facebook»: «Місцеві передають, що у Павловського загорівся будинок. Здається, він забув щось вимкнути».

5 листопада "Telegram«-канал »The Newsroom", який ведуть журналісти Тетяна Ніколаєнко та Оксана Денисова, повідомив з посиланням на власні джерела, що Павловського підозрюють у передачі грошей Сергію Торбіну — ймовірному організатору вбивства співробітниці мерії Херсона, громадської активістки Катерини Гандзюк.

Нардеп Паламарчук назвав інформацію про свою можливу причетність до вбивства Гандзюк «маячнею». «Так мене можна і у вбивстві Кеннеді звинуватити», — сказав він.

Його помічник Павловський, також, говорить, що не причетний до вбивства. За його словами, він не був знайомий з активісткою і не бажав їй зла.

6 листопада Паламарчук звільнив Павловського.

Нагадаємо, 31 липня, на в. о. керуючого справами виконавчого комітету, радника херсонського міського голови Катерину Гандзюк напали біля під’їзду її будинку. Невідомий облив її сірчаною кислотою.