Залишили помирати на дорозі зі здертою шкірою: у Львові познущались з кота (фото 18+)

Залишили помирати на дорозі зі здертою шкірою: у Львові познущались з кота (фото 18+)


У Львові, на вулиці Котлярській, знайшли важко травмованого кота. Про це адміністрації «Варта1» повідомила Наталія Кришкевич.


[gallery link=«file» ids=«212869,212868»]


«Сьогодні, їдучи по вул. Котлярській, побачила як чоловік стоїть біля котика, який лежить на тротуарі без шкіри, по тому тротуару ходять люди і їм наплювати на все, що робиться довкола. Дякую Юрі, що не залишив вмирати в страшних муках бідну тваринку і завіз мене і котика у ветлікарню, де його, на жаль, довелось евтаназувати», — написала жінка.


Не відомо, від чого саме постраждала тварина. Припускається, що можливо це зробили навмисне.


У коментарі жінка повідомила, що знайшла його на тротуарі.


«Отакого лежачого побачив прохожий, а я їхала по дорозі й побачила ту страшну картину, кинула машину і прибігла до них. На той час кіт сам підвівся і забіг під машину. Ми з тим чоловіком його витягли і завезли в ЛКП» Лев«. Там його оглянули і сказали, що потрібно евтаназувати, бо по-іншому котик сам помре у важких муках від болю і сепсису, бо занадто велика площа ураження. Хтось так з нього познущався, якась сволота», — уточнила вона.


Нагадаємо, що покарання передбачене за жорстоке поводження тваринами (ч. 2 ст. 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами) — обмеження або позбавлення волі на термін від трьох до п’яти років.


За оновленою інформацією, представники зоозахисників повідомили, що написали заяву до поліції про факт знущання над твариною.