Зеленський пояснив, що буде, якщо РФ вдарить по Банковій

Відповідь буде миттєвою

Зеленський пояснив, що буде, якщо РФ вдарить по Банковій

Президент Володимир Зеленський пояснив, що росія повинна розуміти наслідки своїх рішень, зокрема, якщо зважиться вдарити по Банковій.

Про це йшлося в інтерв’ю глави держави канадським каналам «CTV» та «CBC».

Зеленський закликав світ донести це до вух російського військово-політичного керівництва.

«Якщо меседж звучить, що буде удар по «центру прийняття рішення», то відповідь світу повинна бути наступна: якщо ти удариш по Банковій, то буде удар там, де ти знаходишся. По тому, хто дає завдання вбивати людей. Якщо ти так зробиш, ти повинен знати, що через секунду, вже не зважаючи на результати твого удару, буде удар по «центру прийняття рішень» в тебе», — наголосив Зеленський.

Президент підкреслив, що, «той, хто погрожує, повинен знати, це так само, як і будь-яка людина, яка вбиває на вулиці іншу людину, або грабує. Вона, перед тим як грабувати, знає, що за це вона сяде у тюрму». 

Про гуманізм можна говорити багато речей, але ми живемо з таким сусідом, який окрім сили нічого не розуміє, підсумував Зеленський. 

«А суспільство у РФ має знати: ви атакуєте інше суспільство, ваш президент вбиває цивільних громадян. Якщо ви не будете тиснути на свого президента, світ ізолюється від вас», — додав Зеленський.

Раніше Зеленський відповів, чи зможуть Україна та росія повернутися до довоєнних відносин.

Володимир Зеленськийвійна в Україніудар по Банковійпопередження путінуудар у відповідьнаслідки