Жінка придбала у "Сільпо" курятину, яка світиться у темряві (фото)

Жінка придбала у "Сільпо" курятину, яка світиться у темряві (фото)

У Івано-Франківську жінка придбала у супермаркеті «Сільпо» курятину та відклала шмат м’яса для кішки. Зайшовши на кухню посеред ночі, господиня ніяк не очікувала побачити, що м’ясо світиться у темряві.

У «Facebook»мешканка Івано-Франківська Олена Заславська розповіла, що після того, як викинула шматок у смітник, то побачила, що жир на пальцях світився також.

Придбавши курятину в магазині, жінка кинула її до борщу, а шматочок дала кішці. Приготована страва була на смак звичайною, тобто дуже навіть смачною, адже це — борщ. Натомість кицька відмовилась їсти м’ясо, передає «24 канал».

«Кішка не з’їла… Вночі встаю, а воно світиться! Тільки що голограми не транслює. То чи є серед вас харчовики або просто обізнані люди, які можуть пояснити це явище?», — поділилась жінка у «Facebook», прикріпивши відповідне фото.



Реакція «Сільпо»: що кажуть представники магазину

Після звернень Олени до представників супермаркету через електронну пошту та соціальні мережі, у «Сільпо» вибачились перед клієнткою. Жінці запропонували звернутися до адміністратора з чеком, аби повернути кошти.

У магазині переконують, що від моменту надходження курятина «зберігалась у відповідних температурних режимах з наявністю всіх відповідних супровідних документів, що затверджують свіжість та якість даної продукції».  

«Ми відразу ж перевірили весь ланцюжок від поставки всієї продукції до її реалізації, відхилень не було виявлено. Ми також переглянули документи постачальника, що підтверджують якість продукції, згідно з якими продукція видана в реалізацію, проте відхилень також не було виявлено», — йдеться в повідомленні.

За словами представників маркету, курятина від цього ж постачальника використовувалась для приготування страв для продажу, й при цьому схожих випадків світіння зафіксовано не було. Також у «Сільпо» додали, що звернулися до виробника цієї продукції для ініціювання перевірки.

Чи справді сире м’ясо може світитися в темряві

Причин такого явища може бути декілька. Перша причина — справа рук людини, друга — досить природна, але рідкісна.

Чому м’ясо може світитись