Жорстоке побиття пенсіонера: поліція Львівщини встановила особу нападника (ВІДЕО, ФОТО)

На зловмисника очікує законне покарання

Жорстоке побиття пенсіонера: поліція Львівщини встановила особу нападника (ВІДЕО, ФОТО)

Поліцейські Львівщини встановили особу чоловіка, який побив пенсіонера у Новому Роздолі. Про це сьогодні повідомили у прес-службі поліції Львівської області

Так, 29 лютого під час моніторингу соціальних мереж правоохоронці виявили відео, на якому молодший чоловік завдав кількох ударів в голову старшому.

Слідство встановило, що інцидент стався напередодні, 28 лютого, близько 19.35 в одній з багатоповерхівок у місті Новий Розділ, Стрийського району.

«Проведеними заходами співробітники відділу поліцейської діяльності №1 Стрийського районного управління поліції встановили особу потерпілого – ним виявився 62-річний місцевий мешканець, а також нападника – також жителя Нового Роздолу віком 48 років», - йдеться у дописі.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Для довідки: Санкція статті передбачає покарання - штраф або громадські роботи, або виправні роботи на строк до одного року.

Нагадаємо, у місті Новий Розділ, що на Львівщині сталася неприємна ситуація. Жорстоко побили в під’їзді літнього чоловіка. Відео оприлюднили у місцевих соцмережах 29 лютого. Про це раніше повідомляла «Варта-1».

Зловмисника оголосили в розшук.

Потерпілим виявився 62-річний місцевий мешканець



Львів кримінал новини Львівщини кримінальні новини побиття людини