Звинуватив у крадіжці, а тоді забив до смерті: трагічне вбивство на Київщині

Звинуватив у крадіжці, а тоді забив до смерті: трагічне вбивство на Київщині

Виявлене тіло 45-річної мешканки села Іванків, що на Бориспільщині, було направлено до моргу для з’ясування причин смерті. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть жінки настала від множинних переломів кісток скелету, крововтрати та больового шоку. Про це інформує «Київ Оперативний», зсилаючись на прес-службу поліції.

Під час проведення слідчих та розшукових дій, працівники Бориспільського відділу поліції встановили, що до скоєння злочину причетний 46-річний уродженець Донеччини, який тимчасово проживав у селі Іванків та співмешкав із загиблою.

Поліція затримала чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Він зізнався правоохоронцям у скоєному і надав правдиві покази.

Як повідомив затриманий, того вечора він разом з жінкою вживали алкогольні напої. Чоловік звинуватив її у крадіжці рюкзака, а потім взяв дерев’яну палицю і щосили побив співмешканку. Потім поклав бездиханне тіло на ліжко і втік з місця скоєння злочину.

Наразі, зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні навмисного вбивства і вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до п’ятнадцяти років ув’язнення.