З’явилися подробиці нічної "голлівудської" погоні на трасі "Київ–Чоп" (ВІДЕО)

З’явилися подробиці нічної "голлівудської" погоні на трасі "Київ–Чоп" (ВІДЕО)

На Рівненщині поліція з труднощами зупинила водія, який вночі їхав без світла, а замість зупинитися на вимогу правоохоронців, почав тікати від них. Почалося все на вулицях обласного центру, а далі події розгорталися вже на трасі «Київ–Чоп», йдеться у сюжеті «ТСН.19:30».


«Mercedes» тікав від копів зустрічною смугою міжнародної траси, спроба заблокувати дорогу провалилася — водій протаранив перепони та продовжив утечу. Знову в Рівному він вилетів із дороги і розвалив паркан, однак навіть після цього намагався уникнути арешту. «Під час того, як його заблокували, намагався здійснити рух заднім ходом. Позаду автомобіля і з боку знаходились патрульні поліцейські — відповідно, він здійснив рух і наїзд у бік поліцейських», — розповів речник ГУ Нацполіції у Рівненській області Антон Крук.


 


Щоб врешті зупинити хвацького порушника копи дістали зброю. «Було здійснено п’ять пострілів, у результаті яких було пошкоджено транспортний засіб, а саме заднє праве колесо. У результаті водій зупинився, не міг далі виїхати», — пояснив заступник керівника Управління патрульної поліції Рівненщини Андрій Крутень. Виходити з авто порушник усе одно відмовлявся, тож копи почали вибивати скло в машині. За попередньою інформацією, водій виявився цілком тверезим.


З’ясувалося, що 42-річним втікачем був мешканець Хмельницького, в авто була його дружина та 6-річна донька — на щастя, вони не постраждали. У салоні водія знайшли пневматичні пістолет та гвинтівку. «Водій не зміг пояснити свої дії, чому він не зупинявся, чому він наражав на небезпеку інших учасників дорожнього руху, поліцейських, а також себе і членів своєї родини», — констатував Крук. Результат гонитви — це потрощена машина втікача, троє постраждалих поліцейських та дві пошкоджених патрульних автівки. Копи збираються позиватися на водія, щоб відшкодував ремонт, а за опір правоохоронцям йому загрожує до двох років за ґратами.