18-річна пасажирка зухвало пограбувала водія таксі

Дівчина змогла втекти від таксиста

Фото ілюстративне з відкритих джерел

В Одесі поліцейські затримали 18-річну містянку за підозрою у пограбуванні водія служби таксі.

Як повідомили у Нацполіції області, дівчина, судима за шахрайство, забрала у чоловіка сімсот гривень та мобільний телефон і втекла.

По дорозі до пункту призначення зловмисниця попросила у таксиста сімсот гривень готівкою, пообіцявши повернути йому цю суму переказом на банківський рахунок. Коли ж довірливий чоловік дав незнайомці не тільки гроші, а ще й свій мобільний телефон для здійснення нею транзакції, вона попросила зупинити автомобіль, вийшла і почала тікати.

Потерпілий спробував самотужки наздогнати дівчину, однак, коли вона зникла з поля зору, звернувся із заявою до поліції. 

Наступного дня оперативники розшукали правопорушницю. В якості речового доказу поліцейські вилучили у фігурантки гаджет таксиста, а от його гроші вона витратила.

Читайте також: житель Львівщини, разом із спільниками-переселенцями, влаштували «полювання» на перехожих біля залізничного вокзалу.

«З’ясувалося, що одеситка має судимість за скоєння шахрайства. Цього разу слідчі  повідомили їй про підозру у грабежі, вчиненому повторно в період воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 ККУ і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. Суд на час проведення досудового розслідування помістив підозрювану під варту», - прокоментувала старша слідча у справі Оксана Найденова.

 

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий