Аваков заявив, що хоче застрелити свого колишнього радника (ВІДЕО)

Екс-міністр внутрішніх справ готовий застрелити Киву

Фото: УНН

Екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков висловив готовність застрелити скандального колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллю Киву, який раніше був його радником. Як відомо, зараз Кива знаходиться в Москві, публічно підтримуючи режим Путіна та його війну проти України, інформує «УНІАН».

В ефірі національного телемарафону Аваков зізнався, що більше не став би говорити з Кивою.

«Якби у мене була можливість, я б його застрелив. Думаю, що так вчинила б будь-яка людина, у якої була б у руках зброя. Так потрібно чинити з будь-яким зрадником і негідником, який так вчинив. Кива був не тільки в [батальйоні] «Святої Марії», він був у батальйоні «Полтава», в 2015 році в Дебальцевому. У 2014-му поводився абсолютно відважно і антиросійськи, це було очевидно. Якщо зараз взяти його висловлювання тих років, я не знаю, більш радикального ми знайдемо чи ні», — зізнався він.

Аваков також прокоментував різку зміну політичних поглядів свого екс-радника.

«Потім в його житті з’явився Медведчук. Потім з’явилися гроші, бажання виступати на російському телебаченні та в підсумку ми його бачимо, де він зараз негідник такий закликає бомбити українські міста ядерною бомбою», — сказав він.

Доля зрадника Ківи

Кива виїхав з України до початку повномасштабного військового вторгнення російських військ.

6 березня Киві повідомили про підозру у держзраді та публічних закликах до зміни меж території України, 29 березня йому повідомили про ще одну підозру — у пропаганді війни та закликах до насильницької зміни влади.

12 березня в ДБР ініціювали оголошення Киві в міжнародний розшук.

15 березня парламент підтримав рішення про позбавлення Киви статусу народного депутата згідно з поданою ним заявою.

varta1.com.ua: Новини

Володимир Садовий